SPA Băile Banffy

Aflat la o distanță de numai 16 km de Borsec, Centrul Wellnes din Toplița te așteaptă să petreci câteva ore de relaxare totală la SPA, pentru a uita de stresul vieții de zi cu zi. Locația este printre cele mai populare din domeniul de Welness & Spa în județul Harghita

Centrul Wellness Băile Bánffy dispune de două bazine de înot cu apă încălzită, unul acoperit de 400 mp și unul descoperit de 220 mp, care este folosit pe timp de vară.

Apa din bazinul mare are o temperatură constantă de 29 - 30 grade Celsius și o adâncime ce variază de la 1,25 m până la 1,95m. Temperatura aerului este cu 1 - 2 grade Celsius mai mare decât cea a apei.

Adâncimea bazinului descoperit variază de la 1,55 m până la 2,05 m.

Interiorul găzduiește pe lângă bazinul de înot, vestiare, o sală de fitness, saună uscată, saună umedă, cameră de sare, jacuzzi (8 m pătrați, 37 grade Celsius) și o sală de mese. În plus, pentru o experiență completă la SPA poți beneficia și de servicii de masaj.

Aerul umed din interior este schimbat permanent printr-o instalație care introduce aer uscat pentru confortul turiștilor.

Programul Băilor este după cum urmează:
Luni - închis
Marți - Vineri: 11:00 - 21:00
Sâmbătă - Duminică: 10:00 - 21:00

Copiii, studenții și pensionarii beneficiază de reduceri! Prețul unui bilet include accesul la piscină, saune, jacuzzi și sala de fitness. Sesiunile de masaj se achită separat.

Relaxează-te alături de familie și de prieteni la Centrul Wellness Băile Banffy din Toplița și uită de vremea rece de afară.


Top